Introductie

De schaakvereniging is opgericht op 22 januari 1973. We zijn een gezelligheids-vereniging voor schakers en schaaksters van elke speelsterkte. Meer weten over de vereniging, lid worden of opzeggen? Lees verder op de colofon pagina of neem contact op met een van de bestuursleden.

Laatste nieuws:

Dagelijkse schaakpuzzel:

Speel online schaak op Chesstempo

Speel online schaak op chesstempo.com. Is echt leuk en we kunnen je zeker aanraden om daar een gratis account aan te maken en tegen mensen over de hele wereld te spelen. (Tip: sluit computer spelen uit van de uitdagingen)

Onze sponsoren:

Tong Ah is het chinese restaurant in Nuenen waar je lekker en gezellig kunt eten, maar ook aan het Park kunt afhalen.

U kunt ons ook sponsoren als u via sponsorkliks bij uw webwinkel bestelt. Het kost u niets meer en u steunt de club met ongeveer 0,75% van het aankoopbedrag. Doen dus!

De site van schaakminnend Nuenen